אוסבוקו עגל ביין לבן \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on אוסבוקו עגל ביין לבן \\ ניסי גולדרייךאוסבוקו הוא תבשיל מנתח השריר, הנתח מורכב מבשר השריר שמקיף את עצם המח שהופך למעדן בבישול ארוך. לכבוד חג הפסח, בלוגרית האוכל, ניסי גולדרייך מגישה את הנתח, שלם בתבשיל קדירה במראה עשיר ובשר רך. מתכון לאוסבוקו בטעם עמוק של יין לבן ורוזמרין מוגש עם פירה שמשלים את המנה לארוחה חגיגית ועשירה
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- ניצלנו מחורבן: המסר של מרן הגר"י יוסף וההצעה לישיבות
- עידו אביב וקאלקידן מהרי הי"ד נפלו בעזה; "השארת לבבות מרוסקים"
- צה"ל תקף במרחב ממנו בוצעו שיגורים לגליל | מתעדכן
- השר גנץ נפצע ברגלו ועבר ניתוח בבית החולים
- התקדמות דרמטית במגעים לעסקת חטופים | חדשות החג
תגיות
3 נתחים של אוסבוקו
2 כוסות יין לבן או רוזה
ראש שום מחולק לשיניים
2 בצלים פרוסים לרבעים
2 פלפל שושקה אדומים חתוכים לטבעות
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס סילאן או דבש
שמן זית איכותי
גבעול רוזמרין
גבעול טימין רק העלים
חצי ליטר מים רותחים
הכנה:
1 מחממים סיר סוטאז' עם מעט שמן זית ומטגנים את השיני שום עד להזהבה יפה
2 מוסיפים את הבצלים והפלפל וממשיכים לטגן מעט
3 מוסיפים את נתחי האוסבוקו וצורבים היטב מכל הכיוונים עם עוד קצת שמן זית
ומתבלים במלח, פלפל וסילאן ומוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה
4 מוסיפים את הטימין והרוזמרין מעל הבקר ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי כמעט מלא של הבקר
מבשלים 7 עד 8 שעות על להבה קטנה באש נמוכה
מגישים חם על פירה תפו"א וירקות
חג פסח כשר ושמח
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.